utorok 4. júna 2013

Pivní festival - Beerfest Olomouc 26. - 29. 6. 2013

Špičková muzika a možnost ochutnat opravdové pivní lahůdky. Olomoucký Beerfest už má hotový program. Představí se na něm například kapely Wanastovi vjecy či Kryštof, pivovary přijedou z celé republiky.
Velký svátek piva vypukne letos na konci června, první soudek bude slavnostně naražen ve středu šestadvacátého. "V předchozích letech jsme volili dřívější termín, často nás ale zradilo počasí. Tak snad to letos vyjde lépe," doufá hlavní pořadatel Pavel Spálený.
Beerfest bude už tradičně hostit Korunní pevnůstka, konat se tu bude už potřetí. A přestože od startu dvanáctého ročníku nás dělí ještě více než měsíc, už dnes mají pořadatelé jasno, kdo bude hrát a co se bude točit v pípách. "Bývalo to tak, že hlavně pivovary se hlásily ještě pár dnů před festivalem. Letos jsme už jejich výběr uzavřeli, celkem bude svoje produkty na Beerfestu nabízet třicet osm pivovarů. Od těch největších jako je Plzeňský Prazdroj až po ty úplně malé, třeba přerovský Parník," zmínil Spálený. Většina pivovarů podle něj chystá na Beerfest speciality. "Chtějí se vytáhnout, takže dovezou lahůdky, uvařené jen pro návštěvníky Beerfestu. O tyhle speciály je tradičně velký zájem," upřesnil Spálený. I letos se tak budou točit vícestupňová či různě ochucená piva, oblíbené kvasničáky a další chmelové dobroty.


Předprodej na festival je už v plném proudu. Ceny vstupenek se pohybují v předprodejích od 170 korun, čtyřdenní permanentka se dá pořídit za 450 korun.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára