nedeľa 28. apríla 2013

Svijany

Pivovar Svijany najdete v obci Svijany, která je na cestě mezi Prahou a Libercem. Z Liberce je to necelých třicet, z Prahy osmdesát kilometrů. A pivo se tu vyrábí už opravdu dlouho.
Pivovar Svijany je se svým výstavem 385 000 hektolitrů v roce 2009 šestým největším českým pivovarem a už dávno přerostl hranice libereckého regionu. Oblibu si získáváme především díky tradičnímu způsobu vaření piva, ale i širokým portfoliem pivních speciálů.
Svijanské pivo pro vás připravuje zhruba stovka zaměstnanců v čele s ředitelem pivovaru Romanem Havlíkem a sládkem Petrem Menšíkem. Svijany jsou součástí skupiny LIF, která vlastní také pivovary Rohozec a Náchod. Stojí za ní otec a syn Kučerovi, kteří Pivovar Svijany v roce 1997 zachránili společně s Františkem Horákem od úplného uzavření.
Svijanské pivo o sobě dává vědět nejen svou chutí, ale také díky sponzorování kulturních a sportovních akcí. S nezaměnitelným logem se tak můžete setkat na závodech cyklistů, na hokeji a fotbale, na volejbale či při bowlingových utkáních.
Piva : Svijanská Desítka 10 %
          Svijanský Máz 11 %
          Svijanský Fanda 11 %
          Svijanský Rytíř 12 %
          Kvasničák 13 %
          Svijanský Kníže 13 %
          Svijanská Kněžna 13 %
          Baron 15 %
          Fitness
          Svijanský Vozka
          Weizen 12 %
http://www.pivovarsvijany.cz/index.php/nase-produkty

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára