sobota 13. júla 2013

Patrónský pivovar

Patrónsky pivovar bol založený v októbri 2010. Prvá várka nepasterizovaného piva Patrón bola uvarená 3. októbra 2010 a pokrstil ho herec a zabávač Roman Pomajbo so slovami Benjamina Franklina „Pivo je dôkaz toho, že boh nás miluje a chce, aby sme boli šťastní“.
Vytvorili sme novú pivovarnícku tradíciu na bratislavskej Patrónke a tak ponúkame Bratislavčanom priestor na príjemné stretnutia pri kvalitnom pive a chutnom jedle.
V reštaurácii na Brnianskej ulici 57 v Bratislave disponujeme vlastnou technológiou na výrobu a predaj nepasterizovaného piva. 
Pivo Patrón je vyrábané z prvotriednych vyberaných surovín, spracované špičkovou technológiou a varené podľa originálnej rodinnej receptúry. Okrem osvedčenej receptúry, ktorá je základom nášho piva, sledujeme aj najnovšie trendy v pivovarníctve, a preto našim zákazníkom ponúkame popri svetlom a tmavom pive Patrón aj množstvo pivných špeciálov. Špeciály sú varené z výberových sladov a počas varenia sa do nich pridávajú čisto prírodné zložky ako napríklad zázvor, med, káva a mnoho ďalších.
Patrónský pivovar je okrem kvality a originálnosti piva PATRÓN výnimočný tým, že zákazníci môžu sledovať jeho výrobu priamo v priestoroch reštaurácie. Pri sledovaní výroby a vychutnávaní toho obľúbeného moku si zákazníci Patrónskeho pivovaru môžu zgustnúť na tradičných špecialitách slovenskej a českej kuchyne, ale aj ďalších jedlách vhodných k pivu.

Piva: Patrón svetlý 11,5°
         Patrón tmavý 11°
http://www.patronskypivovar.sk/index.html

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára